Messi, Neymar en Saúl niet bij laatste drie Puskás Award

2 december 2016, 13:21

Lionel Messi, Neymar en Saúl Ñiguez maken geen kans meer op de Puskás Award, de prestigieuze prijs voor het mooiste doelpunt van het jaar. Het drietal uit de Primera Divisíon is afgevallen in de schifting waarbij de tien genomineerden teruggebracht werden tot drie kanshebbers. Marlone (Corinthians), Daniuska Rodriguez (Venezuela) en Mohd Faiz Subri (Pulau Pinang) zijn als enigen nog in de race.

Brazilië is ieder jaar weer goed vertegenwoordigd in de strijd om de Puskás Award, die vorig jaar dan ook door Wendell Lira werd gewonnen. Ditmaal behoort de Braziliaan Marlone tot de laatste drie kanshebbers. Hij maakte in de Copa Libertadores-wedstrijd tegen Cobresal een acrobatisch doelpunt voor Corinthians. Met Daniuska Rodríguez is ook weer een vrouw genomineerd. Ze treedt hiermee in de voetsporen van Stephanie Roche, die de prijs nét niet won in 2014. Met haar doelpunt op een vrouwenjeugdtoernooi in Zuid-Amerika hoopt Rodríguez dat wel voor elkaar te krijgen. De laatste kanshebber voor de Puskás Award is Subri, die de eerste genomineerde Maleisiër ooit is. Met zijn fantastische zwabberbal uit een vrije trap tegen Pahang lijkt hij een goede kans te maken.

Naast Marlone, Rodríguez, Subri, Messi, Neymar en Saúl waren ook Simon Skrabb (Atvidabergs FF), Hlompho Kekana (Zuid-Afrika) en Mario Gaspar (Spanje) genomineerd. Fans kunnen stemmen op het mooiste doelpunt van het jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen