Beugelsdijk baalt: "Natuurlijk houdt het ons bezig"

3 december 2016, 09:15

Dat ADO Den Haag momenteel overhoop ligt met eigenaar Hui Wang, gaat verdediger Tom Beugelsdijk aan het hart. De centrumverdediger baalt stevig van de negatieve en vervelende sfeer die er momenteel rondom de club hangt.

De spelersgroep krijgt volgens Beugelsdijk mee wat er allemaal binnenskamers speelt tussen ADO en Wang. "Natuurlijk houdt het ons bezig, dit is mijn club", zegt de verdediger, die niet vreest voor het voortbestaan van zijn club. "ADO gaat nooit naar de klote, wat er ook gebeurt. Helaas kan ik er zelf niks aan veranderen, anders had ik het gedaan."

Waar ADO nog geld verlangt van Wang, stelt diens bedrijf United Vansen dat de club geld heeft laten liggen door een transfer van een Chinese jeugdinternational te blokkeren. Dat zou, op meerdere gebieden, financieel aantrekkelijk geweest kunnen zijn voor ADO. "Als je er veel geld aan kan verdienen, moet je dat altijd doen, toch?", zegt Beugelsdijk tegen De Telegraaf. "Een Chinese speler erbij maakt mij niets uit, maar er zal vast een reden zijn geweest waarom de club het niet heeft gedaan. Zeker als het een centrale verdediger was", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen