Ramos na 1-1: "Dit resultaat is niet helemaal eerlijk"

3 december 2016, 22:02

Sergio Ramos vindt de uitslag van El Clásico 'niet helemaal eerlijk'. De verdediger van Real Madrid leek zaterdag met zijn team onderuit te gaan bij FC Barcelona, maar in de slotfase legde hij met een rake kopbal de eindscore vast op 1-1.

"We moesten punten blijven pakken", aldus Ramos na afloop. "Het team heeft het goed gedaan en we hebben hard gewerkt, maar het resultaat is vanuit de manier waarop ik naar voetbal kijk niet helemaal eerlijk. Het was een wedstrijd waarin fel gestreden werd en beide ploegen de bal wilden. Het klopt dat we voor rust meer kansen hadden, maar we waren niet efficiënt genoeg. Toch is ons werk beloond met dit resultaat. Eén punt is beter dan nul. De intensiteit lag hoog, het was een riskante wedstrijd. Er werd op de limiet gespeeld, maar er was geen plaats voor boze opzet, alleen voor sportiviteit."

Door het gelijkspel blijft de voorsprong van Real Madrid op FC Barcelona zes punten. "Dit is de beloning voor het goede werk dat we vanaf het begin hebben verricht. We moeten echter met beide voeten op de grond blijven, maar het seizoen duurt nog lang. Maar uiteraard hebben we liever zelf een voorsprong van zes punten dan een ander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen