Go Ahead te vroeg uitgeraasd tegen sc Heerenveen

3 december 2016, 20:33   Bijgewerkt: 3 december 2016, 21:32

sc Heerenveen heeft op bezoek bij hekkensluiter Go Ahead Eagles weer eens drie punten gepakt. De Deventenaren begonnen furieus aan de wedstrijd en zagen Darren Maatsen op fraaie wijze de 1-0 maken. De thuisploeg  wist het moordende tempo echter niet vol te houden en nog voor rust hadden Reza Ghoochannejhad (tot twee keer toe) en Yuki Kobayashi de stand al naar 1-3 gebracht. Na rust kwamen de Friezen nauwelijks in de problemen, ondanks een schot van Marcel Ritzmaier op de paal. sc Heerenveen raakte wel uitblinker Jerry St. Juste kwijt met een op het eerste gezicht ernstige enkelblessure.

De gezapige tweede helft bood heel wat minder vermaak. Go Ahead Eagles wilde graag nog iets van de wedstrijd maken, maar wist weinig klaar te spelen tegen het goed georganiseerde en ingespeelde sc Heerenveen. De gasten wilden liever de 1-3 voorsprong consolideren en wisten evenmin gevaarlijk te worden. Xandro Schenk claimde namens Go Ahead Eagles nog een strafschop, maar arbiter Lindhout wees terecht niet naar de stip na diens vrijwillige buiteling.

Tien minuten voor tijd, toen St. Juste al hinkend het veld had moeten verlaten, was Go Ahead Eagles zowaar nog dicht bij de aansluitingstreffer: Ritzmaier kreeg de bal na een afgeslagen corner voor zijn voeten, maar schoot op de paal. sc Heerenveen was met name via invaller Luciano Slagveer in de omschakeling nog een aantal keer dicht bij een doelpunt, maar de ruststand van 1-3 bleek uiteindelijk de eindstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen