Streppel rekent voor winterstop niet meer op St. Juste

3 december 2016, 23:21

SC Heerenveen-coach Jurgen Streppel rekent erop dat hij dit kalenderjaar geen beroep meer kan doen op Jeremiah St. Juste. De verdediger viel zaterdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-3 winst) uit met een enkelblessure.

"Die is klaar, denk ik. Over twaalf dagen is het al winterstop, dus ik ben bang dat we hem dit jaar niet meer zien. We gaan morgen kijken naar de blessure, de medische staf zal er zijn handen vol aan hebben om hem op te lappen", aldus Streppel bij de NOS.

Heerenveen kwam vroeg op achterstand in Deventer, maar toch is Streppel meer tevreden over de eerste helft dan over het tweede bedrijf. "Voor rust hebben we het prima gedaan, daarna hadden we het ons veel makkelijker moeten maken door verder uit te lopen. Als je de wedstrijd eerder op slot had gegooid, dan hadden we freewheelend naar een grote zege kunnen gaan. In de tweede helft was het niet goed genoeg van onze kant."

"We weten dat de komende weken heel belangrijk zullen zijn om afscheid te nemen van de grote middenmoot. We willen graag een kloof slaan en vandaag hebben we een goede stap gezet. Op basis van de eerste helft horen we wel thuis in de subtop, maar niet op basis van de tweede. Laten we hopen dat dat een incident was", besluit Streppel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen