Fraser: "Zeker niet het gevoel dat we zijn ontsnapt"

3 december 2016, 23:47

Vitesse-trainer Henk Fraser heeft niet het gevoel dat zijn team zaterdag is ontsnapt in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De Zwolse keeper Mickey van der Hart schoot in de slotfase, bij een 2-1 stand, de bal tegen de lat. Het werd uiteindelijk nog 3-1 voor de Arnhemmers.

"Ik heb zeker niet het gevoel dat we zijn ontsnapt, want voor rust werd er ten onrechte een goal van ons afgekeurd wegens buitenspel. Anders was het toen al 3-0 geweest, dus ik vond dat PEC Zwolle in de eerste helft goed weg is gekomen", aldus Fraser bij de NOS. "In de tweede helft hinkten wij op twee gedachten en raakten zij nog de lat. Maar over de hele wedstrijd gezien heb ik niet het gevoel dat we goed zijn weggekomen. Het kon nog misgaan, maar dat zou denk ik heel onterecht zijn geweest."

Vitesse had in de laatste zes wedstrijden slechts vier punten gepakt. Gevraagd naar de druk, antwoordt Fraser: "Op het moment dat je naar hier komt, ken je de verwachtingen en ambities van de club en weet je ook dat als je niet voldoet er druk is. Dat hebben mijn spelers en ik de afgelopen weken ook wel ervaren, moet ik eerlijk zeggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen