Lapadula behoedt AC Milan in slotminuten voor puntenverlies

4 december 2016, 14:39

AC Milan heeft zondagmiddag ternauwernood puntenverlies weten te voorkomen. In eigen huis tegen Crotone bleef het lange tijd 1-1, maar vier minuten voor tijd was het Gianluca Lapadula die ervoor zorgde dat er toch drie punten werden gepakt.

AC Milan keek in eigen huis na minder dan een half uur spelen al tegen een achterstand aan toen Diego Falcinelli Crotone op voorsprong zette. Kort voor rust slaagde Mario Pasalic met zijn eerste goal in dienst van Milan er echter in om de thuisploeg weer op gelijke hoogte te brengen. Na rust had Milan het moeilijk en slaagde er niet in om de tweede treffer op het scorebord te zetten. De ploeg werd zelfs in het zadel geholpen toen er een strafschop werd toegewezen, maar Mbaye Niang faalde vanaf elf meter.

Met nog vier minuten officiële speeltijd viel via Lapadula de bevrijdende treffer alsnog voor de thuisploeg. Het betekende de vierde competitietreffer voor de aanvaller. Door de overwinning blijft AC Milan in het spoor van koploper Juventus. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt vier punten. AS Roma, dat later op zondag nog in actie komt, kan op een gelijk aantal punten komen met Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen