Petrovic wil geen frustraties: "Dan krijg je drie rode kaarten"

4 december 2016, 15:31

Zeljko Petrovic zag ADO Den Haag in eigen huis met 0-2 verliezen van FC Utrecht. De trainer stelde na afloop goede dingen te hebben gezien, maar denkt dat ADO momenteel even in de hoek zit waar de klappen vallen. "We misten het geluk."

Ondanks de nederlaag zag Petrovic ook nog positieve punten. "Ik kan alleen maar complimenten geven aan de jongens voor wat ze in de tweede helft hebben laten zien", begint de trainer in gesprek met FOX Sports. "We zitten nu gewoon in de hoek waar klappen vallen. We misten vandaag gewoon een beetje geluk. Zeker in de tweede helft hebben we er alles aan gedaan om minimaal een punt te pakken."

Petrovic kan vanwege blessures en schorsingen al niet beschikken over veel spelers, maar moet komende wedstrijd dankzij een rode kaart ook Tom Beugelsdijk nog missen. "Dat wordt nog wel een probleem. Hij moet dit soort dingen gewoon niet doen, zeker niet omdat hij één van onze aanvoerders is. Als we allemaal met frustatie gaan lopen dan houdt het op. Dan krijg je iedere week twee, drie rode kaarten. Je moet proberen om de rust te bewaren. Maar dit soort dingen gebeuren in het voetbal. Ik neem het hem niet kwalijk", aldus de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen