Kuyt blij met riante zege: "Moeten nu stoppen met zeuren"

4 december 2016, 17:22

Dirk Kuyt was blij dat Feyenoord zondag tegen Sparta op overtuigende wijze drie punten bijschreef. De Rotterdammers wonnen met 6-1 en volgens de aanvoerder bewijst dat dat er van een dip geen sprake is bij de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

"Wanneer je zo'n uitslag neerzet met zulke mooie goals mag je tevreden zijn", begint Kuyt in gesprek met FOX Sports. "Het waren geweldige goals, de ene nog mooier dan de andere. We hebben goed gespeeld en zijn geen moment in de problemen gekomen. Het is jammer dat we nog een goal tegen krijgen, maar we moeten maar eens stoppen met zeuren na zo'n zege."

Kuyt liet verder weten te balen van de rol van de media de afgelopen weken. Nadat Feyenoord een paar keer puntenverlies leed, waardoor Ajax op gelijke hoogte kon komen met de koploper, werd er veel geschreven over de kampioensambities van de club. "Ik vind het niet zo boeiend wat mensen en bepaalde media zeggen. Die hebben misschien een bepaalde rancune tegen Feyenoord. In een seizoen kun je nooit elke wedstrijd goed spelen", besloot de aanvoerder.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen