El Ghazi is weer belangrijk: "Revanche wil ik het niet noemen"

6 december 2016, 08:53

Een maand lang moest Anwar El Ghazi meetrainen en -spelen met de beloften van Ajax. Deze week keerde hij weer terug en tegen FC Groningen mocht hij invallen. De vleugelaanvaller liet zich gelijk gelden en had een aandeel in de 2-0, doordat hij werd neergelegd in het strafschopgebied.

"Het is natuurlijk heel lekker om weer belangrijk te zijn", vertelt de Ajacied in gesprek met de NOS. "Revanche, zo wil ik het niet noemen. Ik wil gewoon gretig zijn en belangrijk zijn voor het team. Laten zien waarom je blij bent om terug te zijn."

El Ghazi erkent dat de periode bij de beloften goed voor hem is geweest. "Je komt weer op het jeugdcomplex, je komt jongens tegen van de C1, B1, A1. Allemaal jongens die tegen je opkijken. Daardoor krijg je weer het gevoel dat je een voorbeeldfunctie hebt, waardoor je je meer als een voorbeeld gaat gedragen en wilt laten zien waarom je een prof bent."

"Het is nu weer vooruit kijken, de lucht is geklaard. Dus op naar vele mooie wedstrijden", vervolgt El Ghazi, die niet denkt aan een vertrek. "Het is nu gewoon zo doorgaan en als je minuten krijgt vlammen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen