Hake blij met een punt in Tilburg: "We kwamen goed weg"

4 december 2016, 20:39

FC Twente kwam op bezoek bij Willem II niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De ploeg uit Enschede kende geen makkelijke partij en mag volgens trainer René Hake zijn handen dichtknijpen met deze uitslag. "Als ik naar de totale wedstrijd kijk, was dit voor ons het maximaal haalbare."

"In zowel de eerste als de tweede helft hadden we in de eerste fase veel balbezit, zonder echt gevaarlijk te worden", zegt Hake op de clubwebsite. "We hadden in de eerste helft één moment waar we meer uit hadden moeten halen. Daarna nam Willem II het initiatief over en speelden wij te ver uit elkaar. Vooral via de rechterkant kwamen ze gevaarlijk door met voorzetten. Voor rust kwamen we goed weg." 

In de tweede helft zag hij wel de nodige verbetering bij zijn ploeg. "In de eindfase ontbrak het ons aan zuiverheid in de schoten en in de passing. Als we dat beter hadden gedaan, hadden we er nog stiekem met een overwinning vandoor kunnen gaan. Al met al hebben we een betere tweede helft gespeeld, in de eerste helft waren we de onderliggende partij. We moeten blij zijn met dit punt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen