Scoren blijft een probleem voor Willem II: "Zeer teleurstellend"

4 december 2016, 21:28

Een gelijkspel tegen FC Twente is zeker geen slecht resultaat voor Willem II. Toch was er een groot minpunt de ploeg van Erwin van de Looi scoorde weer niet. In de Eredivisie werden er pas tien treffers gemaakt en in de laatste vier wedstrijden viel er slechts één Tilburgse goal.

"Schrijnend is niet het goede woord, het is wel zeer teleurstellend. De afronding is zwaar onvoldoende", vertelt de trainer na afloop tegen Omroep Brabant. "Combinaties moeten nog beter, nog meer voorzetten, nog meer op goal schieten."

De droogte komt onder andere doordat Fran Sol het net niet meer zo makkelijk wist te vinden, nadat hij in het begin van het seizoen al snel op vijf treffers kwam. "Fran heeft bewezen dat 'ie goals kan maken, op dit moment zit het niet mee. Ik blijf vertrouwen in hem houden", aldus Van de Looi.

Toch blijkt de frustratie inmiddels diep te zitten bij Willem II. "Ik heb een klotegevoel, dit voelt als een verliespartij", zegt Anouar Kali. "We doen veel goed, maar we moeten scherper zijn voor de goal. Ik kan de haren wel uit mijn hoofd trekken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen