OGC Nice zet PSG op vier punten na eenvoudige overwinning

4 december 2016, 22:41

OGC Nice heeft in de Ligue 1 optimaal geprofiteerd van de 3-0 nederlaag van Paris Saint-Germain. In eigen huis werd er met 3-0 gewonnen van Toulouse, waardoor de ploeg voorlopig drie punten voorsprong heeft op AS Monaco en vier op de Parijzenaars. 

Dat Mario Balotelli al een paar weken absent is vanwege een kuitblessure, lijkt de verrassing van de Franse competitie amper te deren. Uit de drie duels sinds zijn absentie werden er zeven punten gehaald en tegen Toulouse was de nieuwe zege al snel binnen. Eerst scoorde

€7.5M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/alassane-plea">Alassane Pléa na een de buitenspelval te ontsnappen bij een diepe bal en nog binnen het halfuur maakte Younes Belhanda al de 2-0. Wederom had de defensie van Toulouse de boel niet op orde bij een diepe bal en Belhanda lobte vervolgens fraai binnen.

Na rust stond de organisatie bij de bezoekers een stuk beter, maar toch was daar na iets meer dan een uur spelen de derde treffer. Pléa raakte nog de paal, maar in de rebound schoot Jean Michael Seri alsnog de bal binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen