Fellaini afgemaakt na strafschop: "Een idiote actie"

5 december 2016, 00:34

Marouane Fellaini was zondag de pineut bij Manchester United. De Belg was net ingevallen op bezoek bij zijn oude ploeg Everton, waarna hij een overtreding maakte in zijn eigen strafschopgebied. Leighton Baines benutte het buitenkansje en zette zo de 1-1 op het scorebord.

Sky Sports-analist Gary Neville - oud-speler van Manchester United - is woest op de middenvelder. "Het was een idiote actie", zegt de voormalig verdediger. "Hij is zo ervaren, hij kent het stadion, het publiek en toch overkomt het hem. Dat is echt slecht." Overigens verwijt Neville manager José Mourinho niets. "Ik snap waarom hij werd ingebracht. De speler laat hem hier zitten."

Voormalig Everton-middenvelder Leon Osman, die met Neville naar de wedstrijd keek, was allerminst verrast door de actie. "Toen hij nog voor ons speelde, wilde je altijd dat hij zover mogelijk van ons strafschopgebied bleef", vertelt Osman. "Zelfs op de trainingen ging hij altijd op je tenen staan. Maar hij was geweldig om een ravage te stichten in het strafschopgebied van de tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen