Boere presteert geweldig: "Niet met andere clubs bezig"

5 december 2016, 19:16

Wat Tom Boere dit seizoen laat zien bij FC Oss, is zeer knap te noemen. De 24-jarige spits staat bij de Brabantse club na zeventien speelronden al op negentien treffers, terwijl de club zeer moeizaam draait in de Jupiler League. De topscorer van de competitie denkt ondanks zijn goede prestaties nog niet aan een transfer.

"Ik focus me op FC Oss. Ik ben niet bezig met andere clubs", zegt hij correct tegen Omroep Brabant. Naar verluidt staat hij in de interesse van enkele clubs. "Je hoort wat dingen en leest wat dingen, maar voor mij is het belangrijk om mijn koppie rustig te houden. Ik weet ook hoe het is als het minder gaat, daardoor kan ik dit wel wat beter plaatsen."

Waar het sprookje van Boere gaat eindigen, weet hij nog niet. Hij is in ieder geval blij met hoe het nu gaat. "Je weet het nooit. Als je er over na gaat denken, dan is het wel te gek voor woorden. In de jeugd van Ajax was ik meestal topscorer, maar dat was geen betaald voetbal. Hoe het nu allemaal op zijn plek valt, daar is niet echt een verklaring voor. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel erg blij mee ben. Ik zit nu in een bepaalde flow, het gaat gewoon erg lekker."

Met Oss komt hij voor de winterstop nog in actie tegen Fortuna Sittard en FC Volendam. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen