Mkhitaryan: "Mourinho was het probleem niet, maar ik"

6 december 2016, 18:21

Het eenjarige contract van Henrikh Mkhitaryan bij Borussia Dortmund werd door Manchester United afgekocht voor 42 miljoen euro. Toch komt de Armeen in Engeland amper aan spelen toe. Deels door een blessure kwam hij tot nu toe tijdens tien duels in actie en dan voornamelijk als invaller. Tegen Everton mocht de aanvallende middenvelder wel in de basis beginnen en liet hij een prima indruk achter.

"Hopelijk is dat het keerpunt, want het is ontzettend belangrijk om je elke wedstrijd te kunnen laten gelden", zegt hij in gesprek met Sky Sports. Dat hij zichzelf zo weinig heeft kunnen laten zien, is niet iets dat hij manager José Mourinho verwijt. "We hebben geen slechte verstandhouding en hij was het probleem ook niet. Het probleem lag bij mij."

Mkhitaryan beseft zich dan ook dat hij veel concurrentie heeft. "Er zijn vijf of zes spelers die op mijn positie uit de voeten kunnen. Toch denk ik dat dat mijn speeltijd zal toenemen. Ik weet nu wat ik hiervoor fout heb gedaan en wat ik in het vervolg beter moet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen