Drama Besiktas: "Dat zie je aan elk gezicht in de kleedkamer"

6 december 2016, 23:55

Twee weken geleden was Besiktas nog een gevierde ploeg na de knappe comeback tegen Benfica. Na rust bogen de Turken toen een 0-3 achterstand om tot een 3-3 gelijkspel. De ploeg had daardoor overwintering in de Champions League in eigen hand. Een zege bij het al uitgeschakelde Dinamo Kiev zou sowieso genoeg zijn.

Het ging echter compleet fout in de Oekraïense hoofdstad. Er werd een 6-0 nederlaag geleden en ook kreeg de ploeg nog eens twee keer rood. "We zijn ontzettend van slag, dat zie je aan elk gezicht in de kleedkamer", zo reageerde aanvoerder Oguzhan Özyakup op de site van de UEFA. "We moeten deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten en Turkije zo goed mogelijk vertegenwoordigen in de Europa League."

Coach Senol Günes (foto) is hard voor zichzelf. "Al het harde werk van het afgelopen jaar is door vanavond teniet gedaan. Dit is ook mijn fout, maar laat het een dure les zijn. Na de eerste tegentreffer leken we al verslagen en verloren we de concentratie. We moeten zorgen dat we in toekomst kalm en gefocust blijven." 

Ook bij middenvelder Olcay Sahan is blijdschap ver te zoeken na de oorwassing in Kiev. "Het was pas onze eerste nederlaag van het seizoen. Dit komt door individuele fouten, die maken het onmogelijk om je te kwalificeren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen