Ancelotti: "Tweede worden in deze groep geen probleem"

7 december 2016, 08:41

Bayern München won dinsdagavond weliswaar met 1-0 van Atlético Madrid, maar door de eerdere nederlaag tegen Rostov eindigt de ploeg toch als tweede in groep D. Volgens Carlo Ancelotti is dat echter geen probleem voor het vervolg van het toernooi.

Na afloop tijdens de persconferentie liet Ancelotti weten vooral blij te zijn met het spel van zijn ploeg. "Het resultaat zegt niet heel veel, maar hoe we speelden geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden", aldus de trainer, die de tweede plaats niet als een groot probleem beschouwd. "Ons doel was om eerste te worden, maar het maakt niet veel verschil. De nummers één en twee van een groep zijn vaak gelijkwaardig. We wachten nu op de loting."

Simeone

Atlético was ondanks de nederlaag tegen Bayern al verzekerd van de groepswinst en Diego Simeone was dan ook tevreden. "We begonnen goed aan de wedstrijd en we eindigden ook goed. We kregen twee goede kansen via Yannick Carrasco. Maar over het geheel gezien was Bayern München de betere ploeg. De tweede helft was gelijkwaardiger. We gaan daarom toch terug met een goed gevoel", vertelde de Argentijn tijdens de persconferentie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen