De Vrij baalt van afwezigheid in derby: "Ik was gewoon fit"

7 december 2016, 16:02

Stefan de Vrij moest afgelopen zondag toekijken hoe Lazio de derby tegen AS Roma verloor. De verdediger was weliswaar hersteld van een gebroken middenvoetsbeentje, maar trainer Simone Inzaghi koos ervoor om hem geen speeltijd te geven.

Tijdens een persconferentie van zijn club geeft De Vrij aan te balen van dat besluit. "Voor ons als spelers en supporters is dat de wedstrijd van het jaar en ik was er gewoon klaar voor. Ik ben al een tijdje goed op weg, maar de trainer maakt de keuzes en daar heb ik begrip voor. Hij wil wat het beste is voor mij en het team."

Volgens De Vrij moet Lazio niet te lang stilstaan bij de nederlaag. "Verliezen doet altijd pijn, maar vooral in een derby. We moeten onszelf nu weer oprichten en aan de volgende wedstrijd gaan denken", aldus de verdediger, die zijn ploeggenoot Wallace de fout in de derby niet kwalijk neemt. Kevin Strootman wist na een misstap van de Braziliaan te scoren. "Hij was juist goed bezig. Hij is een goed persoon en een goede speler. Helaas maken we af en toe fouten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen