Van Hooijdonk: "Bij PSV geen perspectief op verbetering"

7 december 2016, 15:59

PSV werd dinsdagavond na het gelijkspel tegen Rostov (0-0) uitgeschakeld in Europa. Volgens Pierre van Hooijdonk zijn het al lange tijd dezelfde problemen die de Eindhovenaren opbreken. De analyticus verwacht echter niet dat er snel uitzicht is op verbetering.

Van Hooijdonk verwacht dat het competitieduel met Ajax van 18 december wel eens cruciaal kan gaan worden voor de regerend landskampioen. "Als PSV over twee weken van Ajax verliest, kunnen ze het seizoen zo goed als verloren beschouwen, ervan uitgaande dat Ajax zijn duels blijft winnen", doelt hij in gesprek met de NOS op het feit dat de Eindhovenaren al een achterstand van zes punten hebben op zowel Ajax als Feyenoord.

Ondanks dat de kritiek op trainer Phillip Cocu toeneemt na het zoveelste puntenverlies, verwacht Van Hooijdonk niet dat zijn positie in gevaar komt. "Hij is een kind van de club, net zoals Giovanni van Bronckhorst dat bij Feyenoord is. Cocu zit voorlopig goed en zal denk ik de tijd worden gegund om dit PSV weer op niveau te krijgen. PSV is ook niet de club die snel in paniek raakt. Maar ik moet zeggen dat ik de afgelopen periode geen aanwijzingen heb gezien dat er perspectief is op verbetering."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen