Brozovic verlengt bij Inter, Spanjaard Domínguez stopt

7 december 2016, 17:59

Marcelo Brozovic lag eerder dit seizoen nog in de clinch met Frank de Boer, maar werd door diens opvolger Stefano Pioli al snel weer in genade aangenomen bij Internazionale. Nu heeft de Kroatische international zijn contract bij de Italiaanse voetbalgrootmacht zelfs verlengd.

Inter maakt officieel wereldkundig dat Brozovic tot medio 2021 bijgetekend heeft. Eerder lag hij nog tot de zomer van 2019 vast. De voormalig speler van Dinamo Zagreb kon naar verluidt rekenen op de belangstelling van onder meer Juventus en Chelsea, maar de 24-jarige technicus heeft dus voor een langer verblijf bij Inter gekozen. Hij kan daardoor een flinke salarisstijging tegemoet zien.

Domínguez stopt

Ondertussen is bekend geworden dat Álvaro Domínguez zijn kicksen in de wilgen heeft gehangen. De verdediger van Borussia Mönchengladbach is pas 27 jaar, maar stopt wegens fysiek malheur. "Niemand wil op zijn 27ste als een invalide leven. Dat is de prijs die je als prof moet betalen", zegt de tweevoudig international van Spanje, die eerder voor Atlético Madrid speelde. De verdediger wordt al tijden geplaagd door een ernstige rugkwetsuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen