Narsingh wil nog niet nadenken over vertrek bij PSV

8 december 2016, 17:00

Luciano Narsingh is bij PSV in het bezit van een aflopend contract. De vleugelaanvaller is echter niet altijd zeker van een basisplaats in Eindhoven en dus lijkt een transfer in de winterstop niet ondenkbaar. Zelf zegt Narsingh nog niet bezig te zijn met een eventueel vertrek.

Voor de winterstop staan er nog twee wedstrijden op het programma voor PSV. Eerst in eigen huis het treffen met Go Ahead Eagles en op 18 december de topper tegen Ajax in de Amsterdam ArenA. Tegenover Omroep Brabant laat Narsingh weten niet bezig te zijn met transfergeruchten. "Ik heb er nog niks van gehoord, maar de Premier League is natuurlijk wel de beste competitie. Maar we zullen zien. Ik ben nu nog speler van PSV en er komen nog twee belangrijke wedstrijden aan. Het zou niet fair zijn als ik nu bezig zou zijn met andere zaken."

De aanvaller erkent dat de club in een lastige periode zit en dat ook zijn eigen prestaties wel eens beter zijn geweest. "Waarom ik niet speel moet je aan de trainer vragen. Maar ik ben een professional. Als ik speel doe ik mijn best en als ik niet speel ben ik er ook voor het team. We zijn één team en we doen het samen", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen