Tankovic geniet bij AZ: "Lekker om een keer de held te zijn"

8 december 2016, 22:26

AZ zorgde donderdagavond voor een kleine stunt in de Europa League door met 3-2 van Zenit Sint-Petersburg te winnen. De Alkmaarders behaalden daarmee de volgende ronde. Muamer Tankovic zorgde op schitterende wijze voor de derde treffer.

In gesprek met FOX Sports denkt Tankovic terug aan de tijd dat hij niet eens bij de selectie zat. "Voetbal is een grappige sport. Het ene moment lig je eruit, en de volgende keer ben je de held. Het is best lekker om een keer de held te zijn. Deze momenten moet je koesteren. Ik wilde afgelopen zomer eigenlijk vertrekken. Nu wil ik het verleden met rust laten en alleen nog aan de toekomst denken", aldus de Zweed.

Eén van de andere doelpuntenmakers, Ridgeciano Haps, verscheen vanwege een knieblessure met een verdoving aan de aftrap. "Toen we begonnen dacht ik er niet aan en liep ik als een gek heen en weer. Ik heb het ook niet gevoeld eigenlijk. Mijn doelpunt was de mooiste uit mijn profcarrière tot nu toe. We hebben hard gevochten om te overwinteren. Maar ik denk niet dat ik morgen nog kan lopen", besluit de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen