Southampton ondanks goal Van Dijk uitgeschakeld in Europa

8 december 2016, 23:17

Voor Southampton is het Europese avontuur voorbij. De ploeg kwam op bezoek bij Hapoel Beer Sheva niet verder dan 1-1 en is uitgeschakeld. Virgil van Dijk was trefzeker, maar om door te gaan was een overwinning nodig.

Groep G

In groep G eindigt Celta de Vigo als nummer twee achter Ajax. De ploeg moest met Standard Luik de strijd aangaan om het overgebleven ticket voor de laatste 32. Omdat Standard in eigen huis tegen Ajax niet verder kwam dan 1-1 en Celta mede dankzij een doelpunt van John Guidetti met 0-2 wist te winnen van Panathinaikos gaan de Spanjaarden door.

Groep I

In groep I ging Schalke 04 met 2-0 onderuit tegen Salzburg. Dat blijft echter zonder gevolgen want de Duitsers waren al zeker van de groepswinst. Daarnaast gaat ook FC Krasnodar door naar de knock-outfase, ondanks dat er op bezoek bij OGC Nice met 2-1 verloren werd. 

Groep K

In de laatste groep liep de zesde ronde uit op een nachtmerrie voor Southampton. De Engelsen stonden na vijf wedstrijden op de tweede plaats, maar speelden in eigen huis gelijk tegen Hapoel Beer Sheva. Daardoor gaat die ploeg door naar de volgende ronde terwijl Southampton als derde eindigt. Lange tijd stond de thuisploeg zelfs op achterstand, maar een doelpunt van Van Dijk in de slotminuut zorgde nog voor de gelijkmaker. Internazionale won thuis met 2-1 van Sparta Praag. De Tsjechen waren al zeker van de groepswinst terwijl Inter kansloos was voor het bereiken van de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen