Bosz: "Tegengoal vooral jammer voor Nederlands voetbal"

8 december 2016, 23:58

Peter Bosz vindt het jammer dat een jeugdig Ajax er niet in is geslaagd om de 0-1 voorsprong tegen Standard Luik vast te houden. In het laatste kwart van de wedstrijd kwamen de Belgen langszij. De Amsterdammers waren al zeker van de groepswinst, maar de trainer had graag extra punten voor het Nederlands voetbal gezien.

"Voor het Nederlands voetbal is deze uitslag jammer, daar had ik graag voor willen winnen", aldus Bosz na afloop tegenover de camera's van FOX Sports. De trainer liet verder weten niet boos te zijn op zijn spelers. "Dan zou ik de spelers tekort doen. Ik vind dat we prima hebben gespeeld, maar we hadden kunnen winnen. We hadden de tweede treffer kunnen en moeten maken."

De wedstrijd werd in de eerste helft even kort stilgelegd omdat supporters van Ajax vuurwerk op het veld gooiden. De Amsterdammers kunnen dus een boete verwachten van de UEFA en Bosz baalt logischerwijs van het incident. "Dit is onnodig en jammer van zo'n mooie avond en de mooie campagne die we achter de rug hebben. We zijn ongeslagen gebleven en dit hoort daar niet bij", sprak de coach zich uit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen