Willems voegt daad bij woord: "PSV zit in mijn hart"

9 december 2016, 14:37   Bijgewerkt: 9 december 2016, 15:03

Lange tijd gaf Jetro Willems aan dat hij zijn contract bij PSV zou verlengen, zodat hij komende zomer met een aflopende verbintenis niet transfervrij op zoek kan gaan naar een nieuwe club. Zijn handtekening bleef even uit, maar vrijdag heeft de linksback zijn krabbel gezet onder een contract tot medio 2018 in Eindhoven.

"Vorig seizoen ben ik naar Marcel Brands gegaan en ik heb hem verteld dat ik niet wegga zonder dat iemand betaalt", zegt Willems tegen PSV TV over zijn contractverlenging. "Toen verwachtte iedereen dat het deze zomer afgelopen zou zijn, maar dat was helemaal niet de bedoeling. PSV en Eindhoven zitten in mijn hart", stelt de linksachter, die weet dat men in Eindhoven wat geduld moest opbrengen. "Door omstandigheden duurde het wat langer voordat ik heb verlengd, vond ik zelf. Maar eindelijk kan ik naar de fans toe duidelijkheid geven."

Willems wist de vorige twee jaar kampioen van Nederland te worden met PSV en hoopt dat hij, voordat hij een transfer naar het buitenland maakt, nog een keer een kampioensfeest kan vieren met de club uit Eindhoven. "Ik wil die derde titel achter elkaar pakken."

Technisch manager Marcel Brands vertrouwde erop dat Willems zijn woord zou houden, maar is opgelucht dat nu eindelijk gebeurd is. "Ik heb vaak naar buiten toe aangegeven dat ik me niet te veel zorgen heb gemaakt over deze contractverlenging. Jetro gaf al snel aan dat hij PSV niet transfervrij wil verlaten. Ik ben heel blij dat hij vandaag de daad bij het woord voegt", aldus Brands op PSV.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen