Brenet rustig: "Genoeg duels waarin we wel gaan scoren"

10 december 2016, 13:19

Het is begin december en PSV is al uitgespeeld in de KNVB Beker en in Europa en heeft bovendien een achterstand op de koplopers in de Eredivisie. Hoewel Joshua Brenet beseft dat het beter moet, heeft hij nog altijd goede hoop dat het tij kan gaan keren.

Hij vindt de huidige situatie dan ook niet te vergelijken met die van het seizoen 2013/14, toen PSV na zestien speelronden pas twintig punten had. "We zijn nu veel verder dan toen", zegt de verdediger tegen het Eindhovens Dagblad. "Het grote verschil is dat we weinig tegengoals incasseren en wel goed georganiseerd staan. In die tijd was dat heel anders en vlogen ze er veel vaker bij ons in. Alleen scoren we nu zelf veel te moeillijk. Daar moeten we allemaal een oplossing voor vinden, en nee het is niet alleen het probleem van de aanvallers."

Hij verwacht dat PSV op korte termijn beter zal gaan presteren. "Er zullen vanaf nu nog genoeg wedstrijden komen waarin wij wel zullen scoren. Ik blijf in deze situatie mezelf, lach graag en probeer ook iets aan mijn teamgenoten mee te geven. Over het spel moeten we veel met elkaar praten", aldus Brenet, die met zijn team zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles speelt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen