Bosz: "Bazoer en ik hebben elkaar de hand geschud"

11 december 2016, 10:29

Het gerucht dat Riechedly Bazoer in de winter voor 12 miljoen euro van Ajax naar VfL Wolfsburg verkast, lijkt te kloppen. Coach Peter Bosz heeft zaterdag laten weten dat hij voor de winterstop geen beroep meer doet op de 20-jarige middenvelder. Ajax speelt dit kalenderjaar, zonder Bazoer dus, nog tegen FC Twente, SC Cambuur (beker) en PSV.

"Riechedly en ik hebben vanmiddag een goed gesprek gehad. Hij meldde dat zijn transfer in een afrondende fase zit. En dat begreep ik ook van Marc (Overmars, red). Wij spelen de komende acht dagen drie heel belangrijke wedstrijden. Tussendoor staan drie hersteltrainingen en twee tactische trainingen gepland. Dat zijn voor hem geen trainingen waar hij iets aan heeft met het oog op een nieuwe club", legt Bosz uit op de officiële website van Ajax.

Bosz vervolgt: "Ik wil in die trainingen werken met spelers die gefocust zijn op onze komende tegenstander. Om die reden hebben we hem vrij gegeven voor deze laatste week. We hebben elkaar de hand geschud en zijn op een goede manier uit elkaar gegaan."

Bazoer leek een mooie toekomst tegemoet te gaan bij Ajax, maar belandde in de slotfase van het afgelopen seizoen op een zijspoor in de Amsterdam ArenA. Hij had dit seizoen pas zeven keer een basisplek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen