NEC al voor rust klaar met zwak ADO Den Haag

10 december 2016, 20:37

In de eigen Goffert heeft NEC korte metten gemaakt met ADO Den Haag, dat defensief zeer onrustig voor de dag kwam in Nijmegen. Halverwege zat de thuisploeg al op rozen (3-0), terwijl het ook na de pauze weinig moeite had met de mannen van Zeljko Petrovic. Eindstand: 3-0.

Dat ADO het niet makkelijk zou gaan krijgen, stond op voorhand eigenlijk al vast. Met schorsingen en blessures begon het gehavend aan het duel met NEC. Zo ontbrak Mike Havenaar (kuitblessure) in de punt van de aanval, vorig seizoen nog goed voor zestien goals. Ook Aaron Meijers en Kevin Jansen zitten nog in de ziekenboeg. 

Kevin Mayi, die bij NEC als diepste man mocht beginnen, tekende al snel voor de 1-0. Even later verdubbelde Tyronne Ebuehi op ongelukkige wijze de voorsprong voor de thuisploeg. Hij kopte de bal in eigen doel na terugleggen van Dario Dumic. Het leek wel open huis in het elftal van Petrovic. Op slag van rust leek het duel al beslist: 3-0 via Mohamed Rayhi op aangeven van Mayi.

Zeker in het laatste halfuur kabbelde het duel richting het einde, er gebeurde nauwelijks meer wat. Hoogtepunt voor de supporters van NEC was de late invalbeurt voor clubman Jeffrey Leiwakabessy, die met luid applaus en gezang werd ontvangen. De ploeg van coach Peter Hyballa stijgt dankzij de zege naar plek 11, ADO blijft steken op de 15e plaats. Het gat bedraagt vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen