Mat PSV boekt thuis overwinning tegen hekkensluiter

10 december 2016, 22:18

Een matig PSV heeft met moeite gewonnen van hekkensluiter Go Ahead Eagles. In het Philips Stadion kwam de equipe van Philip Cocu tot een 1-0 overwinning. Doelpuntenmaker was invaller Siem de Jong, die door de fans van PSV met een fluitconcert werd begroet toen hij inviel. De Eindhovenaren kwamen niet of nauwelijks in de buurt van een andere treffer, maar spoelt op deze wijze wel de nare smaak van de Europese uitschakeling enigszins weg.

De eerste helft kenmerkte zich vooral door een PSV dat veelvuldig de bal in bezit had. De bezoekers parkeerden met verve de bus en lieten zich zelden tot een counter verleiden. PSV wist duidelijk moeilijk raad met deze situatie, en kwam in het merendeel van de aanvallen niet verder dan een matig afstandsschot of een onbeantwoorde voorzet. Enkele keren kwamen de Eindhovenaren echter wel dichtbij een treffer.

De tweede helft bracht in eerste instantie meer van hetzelfde, maar dan zonder kansen voor de thuisploeg. Net toen het publiek zich ging roeren, viel de 1-0 echter. Invaller Siem de Jong, die nog met gefluit werd begroet door het Eindhovense publiek, tikte een voorzet van Brenet binnen voor een leeg doel. Na de bevrijdende openingstreffer bloedde de wedstrijd echter vrij volledig dood. Door de overwinning neemt de afstand tussen de koplopers en PSV terug naar drie punten, al moeten Feyenoord en Ajax nog aantreden zondag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen