Petrovic: "Schaam me kapot voor fans en onszelf"

10 december 2016, 23:25

Zeljko Petrovic vond ADO Den Haag nog redelijk beginnen aan de uitwedstrijd tegen NEC, maar binnen twaalf minuten stond zijn elftal toch met 2-0 achter. De oefenmeester schaamt zich voor de prestatie in Nijmegen, waar uiteindelijk met 3-0 werd verloren.

"Ik schaam me kapot voor de supporters en ook voor onszelf", mopperde Petrovic na afloop bij de NOS. "In de eerste tien minuten creëerden we nog een paar kansen en leek er niets aan de hand, maar dan geef je de wedstrijd weg binnen een paar minuten met ongelooflijke doelpunten. Volgens mij stonden we met 3-0 achter, zonder dat ze (NEC, red.) een kans hadden gecreëerd."

"Voor je gevoel heb je niets weggegeven, maar sta je toch met 3-0 achter", vervolgt Petrovic. "Maar ik weet niet of ik na een 3-0 nederlaag recht van spreken heb over onze eigen kansen. Het zou respectloos zijn naar de tegenstander als je zou zeggen dat het geflatteerd was. We hebben drie tegengoals gekregen vanuit ons eigen balbezit. Het enige positieve is dat we na rust niet helemaal zijn afgeslacht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen