"Hebben het ware Leicester gezien tegen Manchester City"

11 december 2016, 10:39

Nadat het vorig seizoen verrassend de titel greep in de Premier League staat Leicester City deze jaargang weer in het rechterrijtje. De ploeg van manager Claudio Ranieri pakte in de laatste vijf duels slechts twee punten, maar imponeerde zaterdag met een 4-2 thuiszege op Manchester City.

"Dit was het ware Leicester City. Misschien kwam dat doordat we in de laatste paar wedstrijden zo slecht hebben gespeeld, maar tegen Manchester City waren we ontzettend sterk", aldus Ranieri bij de BBC. "We hebben slim gespeeld en het tempo uit de wedstrijd gehaald." Met een hattrick was Jamie Vardy, die drie maanden droog stond, de matchwinner. "Ik ben blij voor hem. Toen het afgelopen was, zei ik 'welkom terug' tegen hem", besluit Ranieri.

Voor Vardy, die vorig seizoen met 24 treffers een groot aandeel had in de landstitel van Leicester City, was het zijn eerste hattrick in de Premier League en zijn eerste sinds februari 2012 toen hij nog voor Fleetwood Town speelde op het vijfde niveau. "Ik wil vooral dat het team het goed doet, doelpunten maken komt op de tweede plaats", vult Vardy aan. "Dit was een geweldig optreden van het team en dat ik een hattrick maak, is een mooie prestatie van mezelf."

"Al met al was dit een geweldige dag. We wilden de spirit tonen die we een groot deel van het afgelopen seizoen hebben getoond en aan de uitslag is te zien dat dit is gelukt", vervolgt Vardy. "Om nu een reeks neer te zetten, moeten we hetzelfde blijven doen als in deze wedstrijd. Manchester City heeft spelers van wereldklasse, dus deze zege laat zien hoe goed we zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen