Bakker: "Afwezige spelers mogen geen excuus zijn"

11 december 2016, 13:59

Met tien punten uit vier wedstrijden begon ADO Den Haag voortvarend aan het nieuwe seizoen, maar daarna pakte het team nog maar vier punten. De negatieve reeks kon zaterdag opnieuw niet doorbroken worden, op bezoek bij NEC werd met 3-0 verloren. Al binnen twaalf minuten stond het 2-0 voor de Nijmeegse tegenstander.

"In de eerste tien minuten kwamen we nog goed uit de startblokken, maar als je na twaalf minuten al met 2-0 achter staat, dan is dat heel zuur en loop je achter de feiten aan", aldus Danny Bakker bij de NOS. "Voor rust werd het ook nog 3-0. Als je daarmee gaat rusten, dan valt dat heel zwaar. Het is heel moeilijk om daar weer bovenop te komen. Na de pauze hebben we er nog alles aan gedaan, maar we hebben niet gescoord. Dat is jammer."

"Geschorste en geblesseerde spelers mogen geen excuus zijn, daar zijn weer andere jongens voor om het op te vangen", stelt Bakker. "In de eerste vier duels kwamen we goed uit de startblokken, met tien punten. Daarna zakken we echter weg, wat heel erg zuur is. Dat is hartstikke zonde, we moeten weer punten gaan pakken. Volgende week al tegen Sparta, we kunnen niet anders."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen