Van Overeem beseft: "Werden overklast op alle gebieden"

11 december 2016, 18:44

AZ wilde de lijn van de fraaie overwinning op Zenit St. Petersburg van afgelopen donderdag tegen Feyenoord doortrekken, maar de ploeg van John van den Brom kwam er zondagmiddag in het eigen AFAS Stadion niet aan te pas: 0-4. Volgens middenvelder Joris van Overeem, die de negentig minuten vol maakte, waren de Alkmaarders op alle gebieden de mindere van de eredivisiekoploper.

Het contrast tussen de zege van donderdag op Zenit en de zeperd tegen Feyenoord is groot voor AZ. "Ik heb een heel slecht gevoel, dat hoort natuurlijk ook bij een 0-4 verlies. We zijn in een paar dagen tijd van de beste wedstrijd van het seizoen naar de minste gegaan. Het was heel slecht", baalt de middenvelder in gesprek met FCUpdate.nl.

Van Overeem, die voor het eerst sinds zijn verbanning uit de selecite weer in de basis startte, zag dat Feyenoord heer en meester was. "We zijn overklast op energieniveau, op voetballend gebied, op alles eigenlijk. We zijn de middenlijn niet overgekomen. Na zo'n Europese wedstrijd is het eerste kwartier belangrijk, want dan moet je erop klappen. Dat deed Feyenoord wel en wij niet."

Door de nederlaag tegen de Rotterdammers is het gat tussen nummer vijf AZ en nummer vier sc Heerenveen nu vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen