Overwinning Standard, Belgische topclubs spelen gelijk

11 december 2016, 22:07

Standard Luik heeft zondag een overtuigende overwinning geboekt op hekkensluiter Westerlo: 3-0. Daarnaast wist de volledige top zes in België niet tot een zege te komen. Anderlecht speelde gelijk tegen Club Brugge (0-0) en ook AA Gent en Oostende (1-1) hielden elkaar in evenwicht.

Standard Luik – Westerlo

Standard Luik deed zondag goede zaken in de strijd om aan te haken bij de bovenste zes ploegen in België. Orlando Sá zette de thuisploeg na acht minuten al op voorsprong tegen KVC Westerlo. Acht minuten later lag ook de 2-0 van Kostas Laifis in het doel. Het laatste half uur moest Standard zich met tien man zien te redden vanwege een rode kaart voor Collins Fai. Desondanks wist het een 3-1 zege te realiseren. Standard staat zevende, terwijl Westerlo de hekkensluiter is.

Anderlecht – Club Brugge

De verwachtingen waren van tevoren hooggespannen als het ging om deze topper in de Belgische competitie. Zowel Anderlecht als Club Brugge wist het gewenste niveau niet te bereiken, waardoor een doelpuntloos gelijkspel het logische gevolg was. Ruud Vormer en Ricardo van Rhijn speelden negentig minuten mee voor Club Brugge, dat tweede staat met een punt minder dan koploper Zulte Waregem. Anderlecht staat derde met twee punten minder dan Club.

AA Gent – KV Oostende

De twee ploegen die proberen mee te doen voor de bovenste plekken in België hielden elkaar zondag keurig in evenwicht. Oostende kwam in Gent op voorsprong door een doelpunt van Yassine El Ghanassi. Tien minuten voor tijd was Kalifa Coulibaly verantwoordelijk voor een 1-1 gelijkspel. Oostende staat vijfde op de ranglijst met evenveel punten als nummer vijf Gent. Zij staan slechts drie punten achter de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen