Gudelj: "Meerderheid van fans wil me in Ajax 1 zien"

12 december 2016 – Voor het eerst sinds zijn verbanning naar Jong Ajax heeft Nemanja Gudelj zich uitgesproken over zijn situatie in Amsterdam. De Serviër, die vijf weken geleden uit de selectie van Peter Bosz werd gezet omdat hij niet meer op de bank wilde zitten, heeft het gevoel dat de supporters hem nog altijd graag in het eerste zien spelen.

Gudelj: "Meerderheid van fans wil me in Ajax 1 zien"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Omdat hij geen reserve meer wilde zijn, kreeg hij de nodige kritiek te verduren van fans van Ajax. "Ik krijg niet zoveel mee. Ik lees af en toe het nieuws en soms hoor ik van bepaalde reacties. Ik zit daar niet mee. Als ik er naar zou kijken, zou ik er alleen maar om lachen omdat het vaak onserieuze reacties zijn. Je kunt niet iedereen achter je krijgen. Ik denk dat de meerderheid me steunt en me graag terugziet in Ajax 1. Die mensen wil ik bedanken", vertelt hij aan AT5. "Natuurlijk wil je onderdeel van het team uitmaken en wedstrijden spelen. Jammer dat er gisteren punten verloren zijn. De jongens doen hun stinkende best, het ging heel goed en gisteren even wat minder."

Sinds zijn vertrek bij Ajax 1 werkt Gudelj zijn trainingen af bij Jong Ajax. "Het gaat goed, ik train elke dag, ik ben blij dat ik mijn energie kwijt kan. De groep is goed, de trainingen zijn goed dus ik ben blij. We zullen hoe het er na de winterstop uit zal gaan zien."

Reacties

Ajax

gerelateerd