Bosz niet ontevreden: "De loting had zwaarder gekund"

12 december 2016, 15:58

Aan de loting voor de tweede ronde van de Europa League heeft Ajax-trainer Peter Bosz absoluut geen slecht gevoel overgehouden. De Amsterdammers kregen Legia Warschau als tegenstander aangewezen en Bosz verwacht dat het uitschakelen van de Poolse club een haalbare kaart moet zijn voor Ajax.

In de Champions League viel Legia vooral op door met ruime cijfers (8-4, 0-6) van Borussia Dortmund te verliezen, maar de Poolse club won ook met 1-0 van Sporting Lissabon. "Dat was wel verrassend", spreekt Bosz op de website van Ajax. "Dat ze winnen van Sporting is knap. Maar nogmaals, ik weet nu nog te weinig van Legia om in te kunnen schatten of we zwaar of licht hebben geloot. Als je het afzet tegen Borussia Mönchengladbach of Manchester United, dan had de loting zwaarder gekund. Dat wel."

Legia komt uit de Champions League, waarin het in een groep met Borussia Dortmund, Real Madrid en Sporting als derde eindigde. "Het is moeilijk in te schatten hoe Legia Warschau zich verhoudt tot de afgelopen tegenstanders van ons in de Europa League", aldus Bosz, die bij de Poolse club één speler goed kent. "Het wordt een weerzien met Valeri Qazaishvili die ik nog ken uit mijn Vitesse-tijd. Een heel goede speler."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen