Treijtel voorspelt hevige keepersstrijd onder lat Feyenoord

12 december 2016, 16:09

Eddy Treijtel denkt dat de keepersstrijd bij Feyenoord in de winterstop gaat ontbranden. Brad Jones is al het hele seizoen eerste doelman. Hij ziet binnenkort echter de langdurig geblesseerden Kenneth Vermeer en Warner Hahn terugkeren.

Trainer Giovanni van Bronckhorst zal moeten beslissen of hij vasthoudt aan Jones. "In de winterstop, tijdens het trainingskamp, zal op basis van de oefenwedstrijden beslist worden wie de eerste doelman wordt", is de verwachting van oud-doelman Treijtel tegenover RTV Rijnmond. "Ik moet de complimenten geven aan Jones, hij geeft veel rust aan de verdediging. Voor Kenneth Vermeer en ook Warner Hahn zal het een harde strijd worden."

Treijtel verdedigde in het verleden het doel van de Rotterdammers. Hij verwacht dat de beslissing van de coach zal afhangen van de speelstijl die Van Bronckhorst wil hanteren. "Je hebt bij Feyenoord nu twee verdedigers die niet de snelste zijn. Als je ver voor de goal speelt, zou ik kiezen voor Vermeer. Als je toch meer terughoudend gaat spelen, zou ik kiezen voor de rustgevende Jones."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen