Sparta langer door met doelman, VVV test Duitser

13 december 2016, 12:40

Sparta Rotterdam besloot maandag de optie in het contract van Loris Brogno te lichten en is dinsdag wederom met contractnieuws op de proppen gekomen. De club heeft het contract van Michael Verrips namelijk met een jaar verlengd, waardoor de doelman nu tot de zomer van 2018 vastligt op Het Kasteel.

Sparta nam de twintigjarige sluitpost afgelopen zomer transfervrij over van FC Twente. Vooralsnog maakt de keeper een goede indruk in Rotterdam. "Michael is een zeer talentvolle doelman, die zich gezien zijn jonge leeftijd nog veel verder kan ontwikkelen. We denken dat hij hier goed op zijn plek is en zijn blij dat hij ook volgend seizoen bij Sparta speelt", reageert trainer Alex Pastoor.

Ook over VVV-Venlo is nieuws op het spelersfront te melden. De koploper van de Jupiler League heeft sinds maandag de 25-jarige Stefano Cincotta op proef. De Duitse linksback staat nog onder contract bij Chemnitzer FC, maar mag de technische staf van VVV de komende tijd proberen te overtuigen. "Als hij ons bevalt dan gaan we bekijken of we hem eventueel na de winterstop kunnen contracteren. Dan moeten we de mogelijkheid bekijken om hem transfervrij over te nemen", reageert directeur Marco Bogers tegen L1.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen