Azpilicueta langer bij Chelsea, Mertesacker op de weg terug

13 december 2016, 13:45

Chelsea is erin geslaagd om een belangrijke pion in de driemansverdediging van coach Antonio Conte langer aan zich te binden. Cesar Azpilicueta heeft zijn contract bij de Londense topclub tot de zomer van 2020 verlengd. De 27-jarige Spanjaard kan deze week zijn 200ste optreden voor Chelsea spelen, als de koploper op bezoek gaat bij Sunderland. Als er gewonnen wordt, dan betekent dat de tiende zege op rij voor The Blues.

Azpilicueta streek in de zomer van 2012 neer bij Chelsea, dat toen net de Champions League had gewonnen. De vleugelverdediger pakte de Europa League in 2013 en is uitgegroeid tot een vaste waarde bij de topclub uit Londen. "Ik ben zeer blij met mijn nieuwe contract. Ik heb hier altijd het doel gehad om mezelf te ontwikkelen en prijzen te pakken en deze nieuwe verbintenis geeft me de kans om de relatie met de club nog mooier te maken. Dat wilde ik heel graag. We hebben dit seizoen mooie momenten meegemaakt met de vernieuwende manager. Ik vind het mooi om met hem te werken", zegt de Spanjaard over Conte.

Mertesacker komt er weer aan

Bij Arsenal is er geen contractnieuws te vermelden, maar is Per Mertesacker wel op de weg terug na een knieblessure. De Duitse centrumverdediger heeft de training weer hervat. De wereldkampioen van 2014 staat al sinds juli buitenspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen