VVSB naar Volendam: "Zou denken dat wij favoriet zijn"

13 december 2016, 14:52

De amateurs van VVSB zorgden in het afgelopen seizoen voor een geweldige stunt, door de halve finale van de KNVB Beker te bereiken. Het leidde tot landelijke bekendheid voor de club uit Noordwijkerhout en ook dit seizoen is de Tweede Divisionist goed bezig in het bekertoernooi. Vanavond (dinsdag) wacht FC Volendam in de achtste finales en de club hoopt een nieuwe stunt te realiseren.

VVSB heeft in aanloop naar het duel in Volendam weer de nodige aandacht gekregen. "Je zou bijna denken dat wij favoriet zijn, maar dat slaat nergens op", reageert coach Wilfred van Leeuwen bij Omroep West. Vorig jaar verloor VVSB in de halve finale van FC Utrecht. "Volendam is niet zo goed als Utrecht. We gaan ons weer goed voorbereiden. Laten we kijken of we daar met onze speelwijze weer een resultaat kunnen halen."

Maikey Parami, die als stagiair van de HEMA vorig seizoen de winnende goal maakte tegen FC Den Bosch, heeft zin in de wedstrijd tegen Volendam. "Het is super dat we weer zover zijn gekomen", beseft hij. "Het wordt gewoon weer één groot feest. Ik denk dat we niet kansloos zijn. Je hebt gezien wat we vorig jaar gedaan hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen