Ghoochannejhad: "Heb respect voor IJsselmeervogels"

14 december 2016, 09:26

IJsselmeervogels leek dinsdag in de KNVB Beker op weg naar een stunt tegen sc Heerenveen, maar Reza Ghoochannejhad gooide in de absolute slotfase roet in het eten door de 0-1 te scoren. De aanvaller zag dat Heerenveen het lastig had en verwijt de amateurploeg helemaal niets.

Als nummer vier van de Eredivisie had Heerenveen natuurlijk tegen een blamage aangelopen als het niet wist te winnen van de Derde Divisionist. Dat lukte uiteindelijk toch, door Ghoochannejhad. Hij begreep dat de thuisploeg zich voornamelijk op verdedigen richtte. "Dit was geen antivoetbal, ze gingen voor eigen mogelijkheden en daar kan ik alleen maar respect voor hebben", reageert hij op de clubsite. "Net voor de 1-0 kreeg ik ook al een kansje, ik had steeds het idee dat we de klus binnen 90 minuten zouden klaren."

Volgens de aanvalsleider was het niet best wat de Friezen lieten zien op de Westmaat. "Het was typisch bekervoetbal. Ze hebben hier speciaal een extra tribune gebouwd voor deze wedstrijd. IJsselmeervogels was heel gemotiveerd, had de wil om te stunten, dat kan ik wel waarderen. Gelukkig hebben we de zege over de streep getrokken, op naar de volgende ronde."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen