Stegeman is hongerig: "Het is take it or leave it"

14 december 2016, 15:13

De laatste wedstrijd van deze bekerronde wordt donderdagavond afgewerkt in Almelo, waar Heracles en Sparta Rotterdam vanaf 20.45 tegenover elkaar staan. In de Eredivisie speelden beide teams eerder dit seizoen met 2-2 gelijk en dus beseft John Stegeman dat zijn ploeg een lastige klus wacht. Hij zou het fantastisch vinden als zijn team de kwartfinales haalt.

De coach gaat er met zijn team alles aan doen om de volgende ronde te halen. "Wij werken van wedstrijd naar wedstrijd, waarbij de eerstvolgende de allerbelangrijkste is. En dat is dus de bekerwedstrijd tegen Sparta. Het is take it or leave it morgenavond en het spreekt voor zich dat wij heel graag die koker in willen", zegt Stegeman op de website van de ploeg uit Almelo.

"Het zou heel mooi zijn een ronde verder te komen. De competitiewedstrijd tegen Sparta zit nog in ons geheugen, dat gebruik ik wel in de voorbereiding op deze wedstrijd", vervolgt de trainer. "We gaan de beelden bekijken, de goede dingen benoemen en de minder goede dingen proberen te voorkomen. We spelen de komende drie dagen nog twee finales en dit is de eerste. We hebben maar één doel: doorkomen. Punt."

In Almelo hielden Heracles en Sparta elkaar eerder dit voetbaljaar op 2-2, al mocht de thuisploeg met dat punt de handen dichtknijpen. In blessuretijd miste de ploeg van Alex Pastoor namelijk een strafschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen