Wolfsburg blij met Bazoer: "Past perfect in het team"

14 december 2016, 17:09   Bijgewerkt: 14 december 2016, 17:43

De transfermarkt gaat pas over twintig dagen open, maar VfL Wolfsburg heeft alvast de komst van Riechedly Bazoer aangekondigd. De 20-jarige middenvelder kon bij Ajax niet rekenen op een vaste basisplaats en heeft mede daarom voor 4,5 jaar getekend bij de Bundesliga-club, die naar verluidt 12 miljoen euro voor hem betaalt.

Bazoer komt in de winterstop naar Wolfsburg, waar hij vanaf dat moment tot de zomer van 2021 onder contract staat. Daar zijn de Duitsers zeer blij mee. "We waren lang bezig met de komst van Riechedly Bazoer en zijn erg verheugd dat hij besloten heeft om zich voor lange tijd aan deze club te verbinden. Hij staat aan de vooravond van een mooie carrière en wij zijn ervan overtuigd dat hij hier de volgende stap in zijn ontwikkeling kan zetten", zegt Olaf Rebbe, sportief directeur bij Wolfsburg, op de clubwebsite.

Valerien Ismaël, de trainer van de huidige nummer vijftien van de Bundesliga, toont zich ook zeer content. "Ik ken Bazoer goed en ik ben absoluut overtuigd van zijn kwaliteiten. Hij past perfect in het team en kan Wolfsburg helpen om weer op het juiste spoort terecht te komen", aldus Ismaël.

Bazoer wordt bij Wolfsburg teamgenoot van Jeffrey Bruma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen