Contractnieuws bij Twente, NAC-goalie (13) naar PSV

14 december 2016, 17:25

FC Twente ziet toekomst in Dylan George, die zijn wedstrijden bij het onder 19-elftal afwerkt maar in de voorbereiding op het seizoen ook al in actie kwam voor de Enschedese hoofdmacht. De 18-jarige aanvaller heeft zijn contract in De Grolsch Veste tot medio 2019 verlengd, met een optie voor nog een seizoen.

"Hier heb ik het toch allemaal voor gedaan de afgelopen jaren", zegt de dolblije George op het digitale onderkomen van de Tukkers. "Ik ben zeer blij dat FC Twente mij een contract heeft gegeven. Dit geeft mij veel vertrouwen en is ook een mooie beloning voor mijn prestaties", stelt de jonge aanvaller, die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij Twente. "Ik speel nu mijn wedstrijden bij Jong FC Twente, maar ik hoop dit seizoen mijn debuut te mogen maken in de Eredivisie. Dat is nu mijn streven."

NAC-tiener naar PSV

Bij PSV en NAC Breda is er ook contractnieuws te melden, maar dan in een nog jongere leeftijdscategorie. Aron van Lare, keeper van NAC onder 14, is door PSV weggeplukt uit de Bredase jeugdopleiding. Het talent is pas 13 jaar. "Wij zijn als jeugdopleiding volop in ontwikkeling, maar tegen het totaalpakket van de topclubs kunnen we nog niet opboksen", zegt manager jeugdopleiding Tim Gilissen op de NAC-website. "Als het gaat om het herkennen en ontwikkelen van talent is dit wel weer een compliment aan de mensen van onze jeugdopleiding", aldus de oud-middenvelder.

NAC krijgt een opleidingsvergoeding van PSV voor Van Lare.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen