Van Polen begrijpt ploeggenoot niet: "Echt f*cking dom"

14 december 2016, 20:57

Terwijl de stoom nog uit zijn oren kwam van woede, stond Bram van Polen woensdagavond voor de camera om de met 1-2 verloren bekerwedstrijd van PEC Zwolle tegen FC Utrecht te analyseren. Zwolle werd in eigen huis door een strafschop in de blessuretijd uitgeschakeld in het bekertoernooi. Van Polen is ziedend.

Na afloop gaat het veelvuldig over de strafschop die arbiter Björn Kuipers aan Utrecht gaf, aangezien het een zeer makkelijk gegeven penalty leek te zijn. "Maar vanuit mijn oogpunt leek het wel een penalty", zegt de verbouwereerde Van Polen voor de camera van FOX Sports. "Ik vind dat je daar überhaupt niet de scheidsrechter het idee mag geven om een penalty te geven. Ik vind dat zó achterlijk. We hebben dat aan het begin van het seizoen ook al gehad tegen FC Utrecht, in die hoek. Hou hem gewoon voor je. Ik vind het echt f*cking dom", raast de Zwolse captain.

Drie keer op rij heeft PEC Zwolle nu thuis van FC Utrecht verloren door een penalty in de blessuretijd. "Het zijn alle drie domme penalty's geweest", vindt Van Polen. "Nu ook weer. Het begon daarvoor al, bij die goal. Utrecht creëerde al wat kansen en dan loopt Kingsley (Ehizibue, red.) weer niet met zijn man mee… En dan zo'n domme overtreding bij die penalty. Zo kun je blijven voetballen… Ik vind het echt achterlijk", foetert Van Polen.

De verdediger is dus niet te spreken over Ehizibue en Dirk Marcellis, die de penalty veroorzaakte. Marcellis vond het zelf geen strafschop. "Ik zei dat ik het niks vond, Kuipers wilde wachten op de videoscheids. Die vond het 'niet honderd procent niks'."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen