Nice slikt in bekerthriller tweede verlies op Franse bodem

14 december 2016 – OGC Nice heeft woensdagavond voor de tweede keer dit seizoen een nederlaag geïncasseerd in Frankrijk. De ploeg uit de Côte d'Azur werd door Bordeaux uitgeschakeld in de Coupe de la Ligue, het tweede bekertoernooi van Frankrijk. Er ontvouwde zich een spectaculair bekertreffen in de wijnstreek: 3-2.

Nice slikt in bekerthriller tweede verlies op Franse bodem

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bordeaux was gebrand op een succesje, aangezien de thuisploeg meerdere keren op rij voor het eigen publiek onderuit was gegaan. Die gretigheid sorteerde effect, aangezien het door goals van aanvoerder Jaroslav Plasil en Gaëtan Laborde 2-0 bij rust stond in het Matmut Atlantique. Alassane Plea bracht de spanning na rust terug voor Nice, maar Laborde was daarna nogmaals trefzeker. Uiteindelijk zorgde Mario Balotelli, alweer een tijdje fit, vanaf elf meter voor de 3-2 eindstand.

Nice trad aan met een flink gewijzigde basisopstelling. Ten opzichte van de kraker tegen Paris Saint-Germain van afgelopen weekend (2-2) had coach Lucien Fevre maar liefst zeven mutaties aangebracht in zijn startformatie. Dat had dus geen goede consequenties.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd