PSG en Monaco naar kwartfinale, Lyon en St.-Étienne niet

14 december 2016, 23:35   Bijgewerkt: 15 december 2016, 08:20

In tegenstelling tot OGC Nice, dat eerder op deze woensdagavond in een thriller met 3-2 van Bordeaux verloor, hebben Paris Saint-Germain en AS Monaco wel de kwartfinale van de Coupe de la Ligue bereikt. De topploegen beleefden allebei een avond zonder problemen in het tweede bekertoernooi van Frankrijk.

Vooral de motor van Monaco draaide weer op volle toeren. Stade Rennes werd met maar liefst 7-0 opzij gezet in het prinsdom. De Monegasken zijn de laatste tijd ongenaakbaar en hebben van hun laatste 26 optredens maar drie duels verloren. Kylian Mbappe maakte een hattrick tegen Rennes, Boschilia scoorde tweemaal. Paris Saint-Germain drukte Lille OSC met 3-1 kopje onder. Lucas maakte twee doelpunten, waaronder één penalty, en Jese maakte het andere doelpunt voor PSG.

Olympique Lyon, tegenstander van AZ in de Europa League, is uitgeschakeld. De ploeg uit Zuid-Frankrijk verloor in eigen huis na een 2-2 stand en penalty's van EA Guingamp. Het Saint-Étienne van Oussama Tannane werd ook uit de Coupe de la Ligue geknikkerd, door AS Nancy-Lorraine (0-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen