Kuyt hekelt media: "Niemand heeft mij iets gevraagd"

15 december 2016, 09:17

Dirk Kuyt had in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag met drie doelpunten een belangrijk aandeel in de 5-1 overwinning van Feyenoord. Na afloop moest de aanvaller echter vooral vragen beantwoorden over zijn reserverol van afgelopen weekend in het duel met AZ.

"De eerste helft was ik een paar keer wat ongelukkig, maar ik bleef geduldig. Ik denk dat ik niemand iets hoef te bewijzen, maar voetballen in De Kuip is het mooiste wat er is", aldus Kuyt direct na afloop tegenover FOX Sports. De routinier ging eveneens in op zijn reserverol tegen AZ. "Niet spelen brengt natuurlijk enige teleurstelling met zich mee, maar de media proberen daar een groot item van te maken."

"Af en toe moet de trainer keuzes maken, en die respecteer ik", vervolgt Kuyt. "Tegen AZ spelen we misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen, en dan gaat het vier dagen lang over Dirk Kuyt. Dat vind ik jammer en daar doe je Feyenoord tekort mee. Na de wedstrijd tegen AZ heeft niemand mij gesproken, niemand heeft een vraag gesteld, maar iedereen heeft een mening."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen