Van den Brom blij met debutanten in bekerduel met ASWH

15 december 2016, 08:14

John van den Brom was na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd tegen ASWH (2-0) zeer te spreken over de drie debutanten aan de kant van AZ. Door het opstellen van enkele talenten, kreeg de trainer de kans om een aantal basisspelers rust te geven.

Doelman Nick Olij, middenvelder Jeremy Helmer en aanvaller Calvin Stengs debuteerden woensdagavond alle drie bij AZ. "Het belangrijkste is dat we door zijn. Het halen van de laatste acht was ons doel", vertelt Van den Brom tegenover AZ TV. "We hebben een aantal jongens rust kunnen geven, waardoor sommige talenten hun debuut konden maken. Dat zijn mooie dingen."

De debutanten hebben een goede indruk achter gelaten bij de keuzeheer van de Alkmaarders. "Nick heeft een foutloze wedstrijd gekeept. Jeremy was vooral in de eerste helft vaardig, maar aan het eind was hij wat vermoeid. Calvin speelde met flair en had enkele goede acties. Bij hem kan en moet het wat zakelijker, maar dat pleintjesvoetbal moet je er zeker niet uithalen", concludeerde Van den Brom.

Van den Berg

ASWH-trainer Jack van den Berg toonde zich na afloop van het bekerduel tevreden. "We hebben gewoon goed gevoetbald en zijn zelfs een paar keer op de helft van AZ geweest. Ik ben bijna teleurgesteld dat we verloren hebben. Ik wil altijd graag winnen, maar met deze wedstrijden weet je dat je waarschijnlijk gaat verliezen. Maar AZ had af en toe zelfs moeite met ons spel. Al met al was het een mooie dag", vertelt de coach aan FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen